Er Demerol farlig?
Er Demerol farlig?

Video: Er Demerol farlig?

Video: Er Demerol farlig?
Video: Farlig | Musikkvideo med Klassen 2024, Juni
Anonim

Er dette nyttig?

Ja Nei

Folk spør også, er Demerol et sterkt smertestillende middel?

Demerol er også en kraftig opioid smertestillende , med det generiske navnet meperidin . Begge disse reseptbelagte narkotika brukes til å behandle moderat til alvorlig smerte, og de er strengt kontrollert av anbefalt forskrivningspraksis og Drug Enforcement Administration (DEA).

Man kan også spørre, er Demerol ulovlig? DEMEROL er en opioidagonist og et Schedule II -kontrollert stoff med et misbruksansvar som ligner morfin. DEMEROL kan misbrukes på en måte som ligner andre opioidagonister, juridiske eller ulovlig.

Så hva ligner Demerol på?

Bruker. Meperidin brukes til å lindre moderat til alvorlig smerte. Det tilhører en klasse medisiner kjent som opioid (narkotisk) smertestillende midler og ligner på morfin . Det fungerer i hjernen for å endre hvordan kroppen føles og reagerer på smerter.

Gir Demerol lungeskade?

Meperidin injeksjon kan årsaken alvorlig eller livstruende pusteproblemer , spesielt i løpet av de første 24 til 72 timene av behandlingen og når som helst dosen økes. Risikoen for at du utvikler deg pusteproblemer kan være høyere hvis du er en eldre voksen eller er svak eller underernært pga sykdom.

Anbefalt: