Kan du få antivirale medisiner over disken?
Kan du få antivirale medisiner over disken?

Video: Kan du få antivirale medisiner over disken?

Video: Kan du få antivirale medisiner over disken?
Video: Заболел коронавирусом после прививки. Моя схема лечения от Ковид-19 дома, прописанная врачом. 2024, Juni
Anonim

Antivirale legemidler er ikke solgt over disken . Du kan kun få dem hvis du har resept fra en helsepersonell. Antivirale legemidler er forskjellige fra antibiotika, som bekjemper bakterielle infeksjoner.

Ved siden av dette, hva er noen reseptfrie antivirale medisiner?

De antivirale medisiner tilgjengelig for behandling inkluderer acyklovir (Zovirax), famciclovir (Famvir) og valacyklovir (Valtrex).

Vet du også, kan du kjøpe antivirale i håndkanten? Aciclovir er en antiviral medisiner som brukes til å behandle infeksjon forårsaket av herpesvirus, inkludert forkjølelsessår, genital herpes, vannkopper og helvetesild. Det er tilgjengelig på resept som en oral medisin, eller som en aktuell krem som kan være kjøpt over disk , reseptfritt.

Deretter kan en også spørre, kan du få acyklovir over disk?

Acyclovir er reseptbelagt medisin og er ikke tilgjengelig over disken i USA. Som et resultat, en kan ikke bare kjøpe acyklovir på nett. I stedet, en trenger resept fra en medisinsk leverandør først.

Hvor lang tid tar det før antiviral medisin virker?

For de fleste første herpesutbrudd og tilfeller av tilbakevendende herpes trer valacyklovir i kraft veldig raskt og gir en viss lettelse på så lite som to til tre dager. Vanligvis, jo før du ta valacyklovir etter å ha lagt merke til symptomer, jo raskere vil det være å gi lindring.

Anbefalt: