Hva er klumpen under hundens hake?
Hva er klumpen under hundens hake?

Video: Hva er klumpen under hundens hake?

Video: Hva er klumpen under hundens hake?
Video: LIFE BURLITS / HJELP MENNESKER / 200-400 MENNESKER / Odessa 19. mars 2024, Juni
Anonim

Disse spyttkjertelcystene er kjent som sialocele (eller et spyttmukocele). Det er den vanligste spyttforstyrrelsen hos hunder og blir lagt merke til av hevelse under halsen eller kjeve . Det er oftest sett i hunder , men det kan noen ganger påvirke katter også.

Er kreftklumper på hunder derfor harde eller myke?

EN myk , myk klump under huden kan det være et lipom, som er en godartet svulst består av fett. Lipomer krever vanligvis ikke behandling. Imidlertid, der er kreft som kan føles som lipomer, men er ondartet og bør behandles.

På samme måte ser en cyste ut på en hund? De cyster ser ut vedlagte små støt som holder seg hvitaktig i fargen og er hevet fra huden. Når de berøres, føler de det som små sirkulære eller ovale klumper under huden. Hvis kjæledyret ditt har en talg cyste , vil du merke en hevet støt.

Dessuten, hvordan ser en kreftklump ut på en hund?

De masse vokser eller endrer seg raskt. Den overliggende huden er misfarget eller virker unormal på andre måter. Du kan føler ikke diskrete kanter til masse . Din hund har andre bekymringsfulle symptomer som smerte, unormal oppførsel, vekttap, dårlig matlyst, sløvhet, etc.

Hvordan behandler du en hunds hovne spyttkjertler?

Spytt Mucocele inn Hunder De opphovning fremstår som slimfylt sekk, og er mer enn tre ganger så sannsynlig at det dannes inn hunder enn hos katter. Imidlertid alle hund raser er utsatt for oral og spytt mucoceles. Behandling er generelt vellykket og innebærer å tappe væsken og reseptbelagte antibiotika.

Anbefalt: