Vil preen skade dyr?
Vil preen skade dyr?

Video: Vil preen skade dyr?

Video: Vil preen skade dyr?
Video: FRANCK POURCEL Girl of skade 2024, Juni
Anonim

Etiketten på Preen's Plen Weed Control produkt, som er pleide å drepe eksisterende ugress, bemerker at stoffet er farlig for mennesker og husholdninger dyr , så vel som for vannlevende skapninger.

Dessuten er preen skadelig for dyr?

De aktive ingrediensene i Preen varierer avhengig av det eksakte produktet som brukes og inkluderer glyfosat og trifluralin. De tilbyr også et organisk pre-emergent alternativ som inneholder ikke- giftig maisglutenmåltid som de hevder ikke utgjør en trussel for hunder eller mennesker.

For det andre, er det trygt rundt barn? Preen er en populær og svært effektiv hage ugressbekjemper. Sørg for at frøplanter er 2 til 3 tommer høye før du bruker den naturlige ugressforebyggeren, og følg alltid etikettinstruksjonene. Hagen din blir sikker til barn og kjæledyr umiddelbart etter påføring.

Er preen OK for hunder ved siden av ovenfor?

Preen kjæledyr 'mobberpinner er laget av gressmatet storfekjøtt og inneholder ingen blekemiddel eller skadelige kjemikalier, slik at du kan føle det god om hva hunden din tygger. Preen kjæledyr hundetygger er også et godt alternativ, laget av 100% naturlige ingredienser.

Hva er den aktive ingrediensen i Preen?

trifluralin

Anbefalt: