Sirkulerer naive B -celler?
Sirkulerer naive B -celler?

Video: Sirkulerer naive B -celler?

Video: Sirkulerer naive B -celler?
Video: The Kooks - Naive 2024, Juni
Anonim

Naive B -celler sirkulerer i lymfe og sekundære organer til de møter antigen i B - celle follikler. De fleste oppløselige proteinantigener har enkeltepitoper som fremdeles kan utløse en immunrespons som er spesifikk for den epitopen.

Også å vite er, hvordan aktiveres naive B -celler?

Når en naiv eller minne B -celle er aktivert av antigen (ved hjelp av en hjelper T celle ), det formerer seg og differensierer til en antistoff-utskillende effektor celle . Selv om mange dør etter flere dager, overlever noen i beinmargen i flere måneder eller år og fortsetter å skille ut antistoffer i blodet.

hva er en moden naiv B -celle? Positiv seleksjon skjer gjennom antigenuavhengig signalering som involverer både pre-BCR og BCR. Hvis disse reseptorene ikke binder seg til liganden, B -celler ikke mottar riktige signaler og slutter å utvikle seg. Når de er differensiert, blir de nå vurdert modne B -celler , eller naive B -celler.

På samme måte spør folk, skiller naive B -celler ut antistoffer?

EN naiv B -celle er en B -celle som ikke har blitt utsatt for et antigen. Når den ble utsatt for et antigen, vil naiv B -celle enten blir et minne B -celle eller et plasma celle at skiller ut antistoffer spesifikk for antigenet som opprinnelig var bundet. Hukommelse cellene gjør ikke skille ut antistoff til det aktiveres av deres spesifikke antigen.

Hvilke to antistoffklasser vises på overflaten av naive B -celler?

Av de fem antistoffklasser , legg merke til det bare to kan fungere som antigenreseptor for naive B -celler : IgM og IgD (figur 2 ). Moden B -celler som lar beinmargen uttrykke både IgM og IgD, men begge deler antistoffer har samme antigenspesifisitet.

Anbefalt: