Innholdsfortegnelse:

Hva gjør en person til en hypokonder?
Hva gjør en person til en hypokonder?
Anonim

EN hypokonder er noen som lever med frykten for at de har en alvorlig, men udiagnostisert medisinsk tilstand, selv om diagnostiske tester viser at det ikke er noe galt med dem. Hypokonder opplever ekstrem angst fra kroppslige reaksjoner mest mennesker ta for gitt.

Deretter kan en også spørre, hvordan vet du om noen er en hypokonder?

Tegn og symptomer kan omfatte:

  • Å være opptatt av å ha eller få en alvorlig sykdom eller helsetilstand.
  • Bekymret for at mindre symptomer eller kroppsfornemmelser betyr at du har en alvorlig sykdom.
  • Blir lett bekymret for helsestatusen din.
  • Finner liten eller ingen trygghet fra legebesøk eller negative testresultater.

Videre, hva er forskjellen mellom en hypokonder og Munchausen? Hypokondri , også kalt sykdomsangstlidelse, er når du er helt opptatt og bekymret for at du er syk. Munchausen syndrom, nå kjent som saklig lidelse, er når du alltid vil være syk. Mens mennesker med sykdom angstlidelse, blir det til denne enorme tingen.

Herav, hvordan blir noen en hypokonder?

De eksakte årsakene er ikke kjent, men visse faktorer er sannsynligvis involvert: Tro - en misforståelse av fysiske opplevelser, knyttet til en misforståelse av hvordan kroppen fungerer. Familie - mennesker som har en nær slektning med hypokondri er mer sannsynlig å utvikle det selv.

Lever hypokonderne lenger?

Gode nyheter for hypokonder : Å bekymre deg for helsen din gjør deg lev lenger . Hypokonder blir ofte fortalt at de vil bekymre seg i en tidlig grav. Men det er gode nyheter kl siste som forskere har funnet ut at de har en lavere risiko for å dø.

Anbefalt: