Kan du rengjøre ringer med hydrogenperoksid?
Kan du rengjøre ringer med hydrogenperoksid?

Video: Kan du rengjøre ringer med hydrogenperoksid?

Video: Kan du rengjøre ringer med hydrogenperoksid?
Video: EKA JOKA SULATTAA JÄÄKALIKAN SAA PITÄÄ SISÄLLÖN 💸🥶 2024, Juni
Anonim

I en liten bolle kombinerer du like deler Windex og hydrogenperoksid . La din ringe sitte i løsningen i 10-15 minutter. Deretter bruker du en forsiktig tannbørste for å fjerne eventuelle rester. Etter du er ferdig, skyll ringe og tørk med en ren klut.

Er det i denne forbindelse trygt å rengjøre smykker med hydrogenperoksid?

Natron og hydrogenperoksid er en flott renere for mange husholdningsgjenstander, og det er også en sikker og effektive renere når det gjelder rengjøring gull, sølv og drakt smykker . For best resultat gjør du ved å legge til dråper hydrogenperoksid til natron, og gni deretter forsiktig på din smykker.

Videre, hva er den beste måten å rengjøre smykker på? Slik gjør du det rene smykker for å få det til å skinne som helt nytt! Bløtlegg dine sølvarmbånd, ringer og annet smykker i en blanding av 1/2 kopp hvit eddik og 2 ss natron i to til tre timer. Skyll dem under kaldt vann og tørk grundig med en myk klut.

Følgelig, kan du rengjøre giftering med peroksid?

Her er hvordan du rengjør en diamant ring med hydrogen peroksid : få en liten bolle og tilbered en 50/50 løsning av Windex og hydrogen peroksid . Etter å ha dynket din forlovelsesring i løsningen, skrubb forsiktig din ringe med en myk tannbørste for å fjerne rester. Skyll med lunkent vann og tørk.

Er det OK å suge øredobber i hydrogenperoksid?

2 Senk i en løsning. Hvis du ikke vil forholde deg til det, prøv bløtlegging din øredobber i hydrogenperoksid eller en kjøpt rengjøringsløsning i stedet. Fyll en liten kopp, så bare suge i fem til ti minutter.

Anbefalt: