Hva er det største organet i en rotte?
Hva er det største organet i en rotte?

Video: Hva er det største organet i en rotte?

Video: Hva er det største organet i en rotte?
Video: KATTEKRYP MATER KVELERSLANGE! 🐀😧- Død rotte stinker! 2024, September
Anonim

lever

Folk spør også, hvorfor er leveren det største indre organet i en rotte?

Finn den store, rødbrune organ ringte lever som opptar mye av mageplassen. Det er like under membranen. De lever har mange funksjoner, hvorav den ene er å produsere galle som hjelper til med fordøyelsen av fett. Rotter ikke har galleblære (som brukes til lagring av galle hos andre dyr).

I tillegg, hva er funksjonen til en rottelever? De lever utfører mange andre funksjoner : produksjon av galle, proteiner for blod, kolesterol og spesielle proteiner for å bære fett, lagre og frigjøre glukose, transformasjon av skadelig ammoniakk til urea og skape immunfaktorer.

Følgelig, hva er det største organet i quizleten til anatomi hos rotter?

mage/lever). Tynn og tøff muskel. Dens funksjon er å hjelpe lungene med å fylle med luft. Dette er det største organet hos rotter kropp.

Hva er formålet med rotte disseksjon lab?

Innledning: I dette lab , vil du undersøke mange egenskaper ved a rotter anatomi. Disseksjoner hjelper forskere med å få et tredimensjonalt bilde av hvordan systemene i en kropp fungerer sammen. Nå får du muligheten til å se hvordan luftveiene, fordøyelsen og sirkulasjonssystemet er plassert romlig.

Anbefalt: