Kan du drikke Glucerna hvis du ikke er diabetiker?
Kan du drikke Glucerna hvis du ikke er diabetiker?

Video: Kan du drikke Glucerna hvis du ikke er diabetiker?

Video: Kan du drikke Glucerna hvis du ikke er diabetiker?
Video: Is Glucerna Good For Diabetics? 2024, Juni
Anonim

Folk uten diabetes kan trygt konsumere Glucerna Produkter. For mennesker med eller uten diabetes , Glucerna produktene burde ikke brukes til å behandle hypoglykemi, insulinsjokk eller insulinreaksjon fordi karbohydrater kommer fra Glucerna gjøre ikke fremkalle en glukosrespons fra storblod og ville ikke hjelpe til med å gjenopprette blodsukkeret.

Dessuten er glucerna virkelig bra for diabetikere?

Glucerna shakes er en overraskende velsmakende, vitaminforsterket snack som er ideell for mennesker med diabetes og prøver å gå ned i vekt. Produktene er velbalansert med lav karbohydratmengde og nok protein til å gi en ernæringsforbedring.

Spørsmålet er deretter om proteinshakes er dårlige for diabetikere? Disse kan utløse sukker pigger hos mennesker med diabetes . EN proteinshake kan være et mer sunt alternativ, som protein fordøyes saktere enn karbohydrat, men pakket protein drikker og matvarer har ofte et høyt sukkerinnhold, noe som kan føre til at glukosenivået øker.

På samme måte kan du drikke sikre om du er diabetiker?

Selv om de ikke er optimale for diabetikere , begge er pakket med tilstrekkelig informasjon at noen som bruker de "carb counting" system kunne jobbe dem inn en måltidsplan. Sørge for Glucerna er lik, men spesifikt formulert med de behov for diabetikere i tankene. Det er mindre sukker.

Hva er ingrediensene i glucerna?

INGREDIENSER . Vann, Mais Maltodextrin, Fruktose, Melkproteinkonsentrat, Glyserin, Safflorolje med høy oljesyre, Kakaopulver (Behandlet med Alkali).

Anbefalt: