Er generell eller lokalbedøvelse bedre?
Er generell eller lokalbedøvelse bedre?

Video: Er generell eller lokalbedøvelse bedre?

Video: Er generell eller lokalbedøvelse bedre?
Video: 30 глупых вопросов Product Manager [Карьера в IT] 2024, Juli
Anonim

I motsetning til generell anestesi , lokalbedøvelse påføres som en injeksjon eller som en gel på ønsket område. Disse funksjonene gjør lokalbedøvelse et tryggere alternativ. Imidlertid er det noen få bivirkninger som: Ømhet, blødning og blåmerker i injisert område.

Dessuten vil jeg være våken med lokalbedøvelse?

Lokalbedøvelse . Med lokalbedøvelse , er en person våken eller bedøvet, avhengig av hva som trengs. Lokalbedøvelse varer i en kort periode og brukes ofte til mindre polikliniske prosedyrer (når pasienter kommer inn for operasjon og kan gå hjem samme dag).

På samme måte, hva er den sikreste bedøvelsen? De tryggest type bedøvelse er lokal bedøvelse , en injeksjon av medisiner som bedøver et lite område av kroppen der prosedyren utføres. Sjelden vil en pasient oppleve smerte eller kløe der medisinen ble injisert.

Også å vite, er lokalbedøvelse dårlig for deg?

Risiko og komplikasjoner. Lokalbedøvelse regnes generelt som veldig sikker . For mindre kirurgi er det tryggere enn generelt bedøvelse . Det kan være litt prikking og smerte når stoffet administreres, og når det slites av, og det kan være blåmerker, men disse er vanligvis små.

Kan du føle noe med lokalbedøvelse?

Lokal bedøvelsesmidler stopper nervene i en del av kroppen din som sender signaler til hjernen din. Du vil ikke kunne føle noen smerter etter å ha lokalbedøvelse , selv om du kan fortsatt føle noe press eller bevegelse. Det tar vanligvis bare noen få minutter å tape følelse i området der a lokalbedøvelse er gitt.

Anbefalt: