Innholdsfortegnelse:

Kan Benadryl forårsake depresjon?
Kan Benadryl forårsake depresjon?

Video: Kan Benadryl forårsake depresjon?

Video: Kan Benadryl forårsake depresjon?
Video: Why doctors are advising against Benadryl 2024, September
Anonim

Depresjon er ikke en bivirkning som vanligvis skjer hos mennesker som tar Benadryl . Hvis du har symptomer på depresjon mens du tar Benadryl , snakk med legen din. Legen din vil kanskje vurdere symptomene dine. De kan også anbefale forskjellige medisiner.

Også å vite er, kan Benadryl påvirke humøret ditt?

Mange som bruker denne medisinen har ikke alvorlige bivirkninger. Fortelle din lege umiddelbart hvis du har alvorlige bivirkninger, inkludert: psykisk/ humør endringer (som rastløshet, forvirring), problemer med vannlating, rask/uregelmessig hjerterytme.

Vet også, er det trygt å ta Benadryl hver kveld? Det er ikke et søvnhjelpemiddel, selv om mange bruker det til det formålet. Selv faktiske søvnhjelpemidler uten resept bør imidlertid ikke gjøre det bli tatt hver kveld . De som ta difenhydramin i lengre perioder kan det oppstå lavt blodtrykk og hjertebank.

Med tanke på dette, kan Benadryl forårsake angst?

Sentralnervesystemet (CNS) depresjon forekommer ofte med difenhydramin administrasjon, noe som resulterer i døsighet og sedasjon hos nesten alle pasientene som ble behandlet. Pseudoefedrin produserer stimulering av nervesystemet, noe som resulterer i tremor, angst og nervøsitet.

Hva er bivirkningene av Benadryl?

Vanlige Benadryl -bivirkninger kan omfatte:

  • svimmelhet, døsighet, tap av koordinasjon;
  • tørr munn, nese eller hals;
  • forstoppelse, urolig mage;
  • tørre øyne, tåkesyn; eller.
  • døsighet på dagtid eller "bakrus" -følelse etter bruk om natten.

Anbefalt: