Hva betyr det når en baby får Ojo?
Hva betyr det når en baby får Ojo?

Video: Hva betyr det når en baby får Ojo?

Video: Hva betyr det når en baby får Ojo?
Video: All zodiac sign read Romantic Love, Whatever Love & Money/Abundance Aquarius - Pisces, 2024, September
Anonim

I latinamerikansk kultur, "mal de ojo "er forårsaket når en ser misunnelig på en annen, og det antas å påføre skade eller uflaks. Mødre er spesielt forsiktige med onde øyne og beskytter sine spedbarn ved å la dem bære armbånd, som denne med rødperler fra El Salvador.

Hvordan vet du når babyen din har Ojo?

Symptomer av mal de ojo består ofte av tretthet, hodepine, vekttap, utmattelse og ubehag. Mage -tarm symptomer kan også inkludere uttørking og dehydrering, samt gråt og irritabilitet. Å pakke inn barnas håndledd med røde snørebånd og bånd regnes som affektive talismaner mot mal de ojo.

For det andre, hvordan blir jeg kvitt Ojo? I Mellom -Amerika "helbreder" noen mennesker de ojo ved å gni mykt rundt øyehulene med en navlestreng. (Det er fremdeles vanlig i noen områder i Mexico å tørke og lagre navlestrengene til nyfødte). Noen tror at babyer kan beskyttes mot det onde øyet med en azabache, en vanlig edelstein som er svart.

Spørsmålet er også, hva betyr det å gi noen Ojo?

Mal de Ojo . “Mal de ojo er forårsaket noen ser på deg misunnelig. Det antas å påføre skade eller uflaks. Dette er en dypt innebygd overtro i latinamerikansk kultur. Mødre frykter spesielt det onde øyet; de beskytter barna sine med armbåndene.

Hva er Ojo -sykdom?

"Mal de ojo "eller" onde øye "er en folkemusikk sykdom rammer først og fremst barn, og spedbarn er spesielt sårbare. Denne overnaturlige troen mener at et beundrende blikk eller et blikk kan svekke barnet og føre til uflaks, sykdom og til og med døden.

Anbefalt: