Hva gjør kalsiummagnesium og sink?
Hva gjør kalsiummagnesium og sink?

Video: Hva gjør kalsiummagnesium og sink?

Video: Hva gjør kalsiummagnesium og sink?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Juli
Anonim

Kalsium , magnesium og sink er tre av de viktigste mineralene kroppen trenger for å få og opprettholde god helse. Kalsium og magnesium bidra til å opprettholde sunne bein mens sink er avgjørende for celledeling og vekst. Sink er et essensielt element som trengs for å støtte kroppens immunsystem.

Med tanke på dette, bør jeg ta et kalsiummagnesiumsinktilskudd?

Ta -borte: Kalsium og magnesium kan best tas om kvelden med mat eller før nattesøvn. Siden sink skal ikke bli tatt med kalsium og bortsett fra jern, er det mest nyttig hvis det tas tidligere på dagen enten litt før/etter mat.

Man kan også spørre, hjelper kalsiummagnesiumsink deg med å sove? Den Hjelper Regulere Søvn Kvalitet Denne gruppen viste også høyere nivåer av renin og melatonin, to hormoner som hjelp regulere søvn (12). Disse resultatene ble styrket av en annen studie som ga eldre voksne med søvnløshet et supplement som inneholder 225 mg magnesium , 5 mg melatonin og 11,25 mg sink.

Hva er derfor bivirkningene av kalsiummagnesium og sink?

Veldig urolig mage eller oppkast. Alvorlig diaré. Veldig dårlig forstoppelse. Muskel svakhet.

Hva er kalsiummagnesiumsinktilskudd?

Naturen er laget Kalsium Magnesium og Sink er en kalsiumtilskudd vitenskapelig formulert for å gi benstøttende næringsstoffer så vel som de som hjelper i nerve-, muskel- og metabolske reaksjoner. † Magnesium hjelper til med å støtte nerve-, muskel- og metabolske funksjoner.

Anbefalt: