Hva er glassfiberstøpebånd?
Hva er glassfiberstøpebånd?

Video: Hva er glassfiberstøpebånd?

Video: Hva er glassfiberstøpebånd?
Video: Hva er forskjellen på intoleranse og allergi? - aPODtera - S.2 Ep.12 2024, Juli
Anonim

3M Glassfiberstøpebånd 3 x 4 Yds., Hver

En lett, sterk og holdbar støpebånd som kombinerer fordelene med støpebånd av glassfiber med enkel håndtering av gips. Laget av vannaktivert harpiks som gjør det lettere å påføre. Ikke noe fargevalg.

Hvordan fungerer støpebånd av glassfiber?

Støptape av glassfiber er impregnert med en harpiks for å få den til å sette seg raskt. Jo mer du arbeid med det jo bedre og raskere du vil bli til jobber med det. Du kan senk den innstilte tiden ved å bruke kjøligere vann. Vann ved romtemperatur er standard vanntemperatur for å dyppe støpebånd.

Spørsmålet er deretter, hva er forskjellen mellom en gips og glassfiberstøping? Avstøpninger er delvis laget av glassfiber eller gips , som danner det harde laget som beskytter den skadede lemmen og holder den immobilisert. Glassfiber har flere fordeler i forhold til gips . Gips koster mindre enn glassfiber og er mer formbar (er lettere formet) enn glassfiber i visse tilfeller.

I tillegg, hvor lenge holder en glassfiberstøping på?

Glassfiber tørker inn 15 til 30 minutter , men gips kan ta lengre tid. Hvis du går på støpet eller skinnen, blir tørketiden lengre. I gjennomsnitt vil gips ta omtrent en og en halv dag før det er vanskelig nok å bære vekten din, men glassfiber vil ta ca 20 til 30 minutter.

Hva er støpt tape?

En lett, sterk og holdbar støpebånd som kombinerer fordelene med glassfiber støpebånd med enkel håndtering av gips.

Anbefalt: