Er Taytulla monofasisk pille?
Er Taytulla monofasisk pille?

Video: Er Taytulla monofasisk pille?

Video: Er Taytulla monofasisk pille?
Video: Tarppihommia Holma-Saarijärvellä | Reissussa 2024, Juli
Anonim

Taytulla er en prevensjon pille som inneholder 2 typer kvinnelige hormoner. Hormonene er et østrogen som kalles etinyløstradiol og et gestagen som kalles noretindronacetat. Når det tas som anvist, hjelper p -piller til å redusere sjansene for å bli gravid.

Når det gjelder dette, er min prevensjon monofasisk eller flerfaset?

Monofasiske p -piller fungerer like bra som flerfasede piller . Lavt østrogen, monofasiske piller kan føre til mindre oppblåsthet eller ømhet i brystet, men de kan føre til mer flekker. De fleste kvinner finner ut at a monofasisk p -pille merke har en tendens til å være et godt førstevalg.

Ved siden av ovenfor, hva er monofasiske p -piller? Monofasiske p -piller er en form for prevensjon . De inneholder like store mengder hormoner østrogen og gestagen i en hel månedlig syklus.

For det andre, er Taytulla en kombinasjonspille?

Taytulla er en kombinasjonspille som inneholder kvinnelige hormoner som forhindrer eggløsning (frigjøring av egg fra eggstokk). Taytulla brukes også til å behandle moderat akne hos kvinner som er minst 15 år gamle og har begynt å ha menstruasjon, og som ønsker å bruke P-piller.

Kan Taytulla stoppe mensen?

EN klinisk studie viste at kvinner tok Taytulla ha mindre menstruasjon blør. Noen kvinner tar Taytulla hadde en periode som varte mindre enn 3 dager i gjennomsnitt.

Anbefalt: