Hvilken kald medisin kan jeg ta når jeg ammer?
Hvilken kald medisin kan jeg ta når jeg ammer?

Video: Hvilken kald medisin kan jeg ta når jeg ammer?

Video: Hvilken kald medisin kan jeg ta når jeg ammer?
Video: DARK GHOST ПРИЗНАЛСЯ ОН СНИМАЛ ПОСТАНОВУ И НАРВАЛСЯ НА РЕАЛЬНУЮ МИСТИКУ Я ИЗГНАЛ ВЕДЬМУ СПАСАЯ ЕГО 2024, Juni
Anonim

Over-the-counter medisiner som inneholder dextromethorphan, acetaminophen og ibuprofen er trygge for ta samtidig som amming . Doxylaminsuksinat og difenhydramin kan forårsake sedasjon hos mor og amming spedbarn og bør brukes med forsiktighet hvis barnet har en historie med apné.

Dessuten, hva kan jeg ta for kulde mens jeg ammer?

Sikker Kald Medisiner Samtidig som Bryst- Fôring Pseudoefedrin og fenylefedrin er orale dekongestanter for behandling av nesetetthet forårsaket av forkjølelse , allergi og bihulebetennelse. Begge ingrediensene er vanlige i reseptfri medisiner og anses som trygt samtidig som bryst- fôring.

Man kan også spørre, kan jeg ta forkjølelses- og influensamedisin når jeg ammer? Ja, noen trygge kalde medisiner til ta samtidig som amming inkludere: hoste & sår hals medisiner . feber, betennelse og smerter medisiner under kald eller influensa.

På samme måte kan du ta Tylenol Cold og influensa mens du ammer?

Svært små mengder av stoffet passerer inn i morsmelken, men det er ikke nok at det påvirker babyen, og det påvirker ikke melketilførselen din. Amming og medisiner: Hva er trygt Vær forsiktig med å ta Tylenol mens du tar jeg også forkjølelse og influensa produkter som Nyquil, DayQuil, Excedrin eller Robitussin.

Kan en baby bli forkjølet av amming?

Det er greit å Amme hvis du er syk Vanlige sykdommer som f.eks kald eller diaré kan vil ikke bli sendt til baby gjennom morsmelk. Hvis mor er syk, antistoffer kan bli sendt til baby å beskytte baby fra får samme sykdom som moren. Fordi det baby kan fremdeles får influensa fra luftbårne bakterier.

Anbefalt: