Hvilken posisjon er verre Decorticate eller Decerebrate?
Hvilken posisjon er verre Decorticate eller Decerebrate?

Video: Hvilken posisjon er verre Decorticate eller Decerebrate?

Video: Hvilken posisjon er verre Decorticate eller Decerebrate?
Video: Lazarus sign 2024, Juni
Anonim

Det kan også indikere skade på mellomhjernen. Samtidig som deortisere holdning er fortsatt et illevarslende tegn på alvorlig hjerneskade, decerebrate holdning er vanligvis en indikasjon på mer alvorlig skade i rubrospinal kanalen, og derfor er den røde kjernen også involvert, noe som indikerer en lesjon lavere i hjernestammen.

Følgelig, hva er forskjellen mellom Decorticate og Decerebrate posturing?

Decorticate holdning er når pasientens rygg buer bakover og bøyer armene, der den er decerbrat holdning er der patien buer ryggen (som i deortisere holdning ), men strekker deretter armene ut parallelt med kroppen.

En kan også spørre, hva betyr Decerebrate holdning? Decerebrate holdning er en unormal kropp holdning det innebærer at armer og ben holdes rett ut, tærne pekes nedover og hode og nakke bues bakover. Musklene strammes og holdes stivt. Denne typen holdning vanligvis midler det har vært alvorlig skade på hjernen.

Hva slags hjerneskade forårsaker også Decorticate posturing?

Decorticate holdning kan være forårsaket av en rekke forhold, inkludert: traumatisk hjerneskade ( TBI ) blødning i hjerne . hjerne svulst.

Kan du komme deg etter Decerebrate holdning?

Decerebrate stivhet ved akutt hodeskade. Kirurgisk behandling var effektiv når den ble utført for intrakranielle hematomer og hos pasienter med ufullstendig ekstensorstivhet. God gjenoppretting ble oppnådd i 16% av decerebrate pasienter, mens 12,1% overlevde i langvarig koma eller med alvorlige funksjonshemninger.

Anbefalt: