Hva er de reduserende stoffene i urinen?
Hva er de reduserende stoffene i urinen?
Anonim

En negativ peilepinne glukose analyse og en positiv redusere test foreslår at noen substans annet enn glukose er tilstede i urin . Disse sukkerarter inkluderer galaktose, laktose og fruktose. Imidlertid Clinitest, som involverer reduksjon av fargeløst kobberion til farget kobberion, er ikke spesifikt for sukker.

Hva er reduserende stoff i forhold til dette?

Redusere stoffer påvist inkluderer glukose, fruktose, laktose, galaktose og pentose.

Videre, hvordan ender karbohydrater i urinen? Glykosuri skjer når du sender blodsukker (blodsukker) inn i din urin . Normalt absorberer nyrene blodsukkeret tilbake i blodårene fra væske som passerer gjennom dem. Med glykosuri kan det hende at nyrene ikke tar ut nok blodsukker av din urin før det går over av din kropp.

Man kan også spørre, hva reduserer sukker i urinen?

Redusere sukker . Selv om glukose er den sukker oftest testet for i urin , normalt menneske urin kan inneholde små mengder galaktose, laktose, fruktose, xylose og andre pentoser. Galactosuria, en unormal mengde galaktose i urin , forekommer hos spedbarn med medfødt metabolsk defekt.

Hva er kobberreduksjonstest?

Den klassiske Benedict's kobberreduksjon reaksjon var en tidlig metode for å påvise glukose i urinen. De test er basert på prinsippet om at stoffer som redusere kobber sulfat til kobberoksid i nærvær av alkali og varme vil gi en fargeendring, som bekrefter tilstedeværelsen av glukose.

Anbefalt: