Hva er flexor Retinaculum Foot?
Hva er flexor Retinaculum Foot?

Video: Hva er flexor Retinaculum Foot?

Video: Hva er flexor Retinaculum Foot?
Video: Flexor retinaculum of leg / foot / ankle 2024, Juni
Anonim

De flexor retinaculum av fot (laciniate ligament, internal ringformet ligament) er et sterkt fibrøst bånd, som strekker seg fra den benete ankelprominensen (malleolus) ovenfor, til kanten av hælbenet (calcaneus) nedenfor, og omdanner en rekke benete spor i denne situasjonen til kanaler for passasjen av senene til

Med tanke på dette, hva gjør flexor Retinaculum?

Funksjon. Flexor retinaculum er taket på karpaltunnelen, gjennom hvilken mediannerven og senene til muskler som bøyer håndpasset.

hva passerer under flexor retinaculum i ankelen? Verdensrommet under flexor retinaculum er delt inn i fire separate tunneler. Tre sener og bakre tibialkar og nerve, sende gjennom disse tunnelene som de sende rundt ankel og inn i foten.

Derfor, hvordan behandler du flexor Retinaculum?

Behandling : Hvile, glasur og kompresjonssokker for å få hevelse er vanligvis den beste anbefalte behandlinger for en anstrengt flexor retinaculum.

Hva er retinakulum i ankelen?

De retinacula av ankelen er forskjellige strukturer definert som regioner med lokal fortykning av crural fascia som dekker de dype strukturene i den distale delen av beinet, ankel og fot. Kunnskap om normal anatomi og avbildning av disse strukturene er avgjørende for skildringen av deres skader.

Anbefalt: