Inneholder Schwarzkopf hårfarge PPD?
Inneholder Schwarzkopf hårfarge PPD?

Video: Inneholder Schwarzkopf hårfarge PPD?

Video: Inneholder Schwarzkopf hårfarge PPD?
Video: Окрашивание БЛОНД Шварцкопф Schwarzkopf Professional BLONDME Ледяной пепельный блонд без желтизны 2024, Juni
Anonim

1. Schwarzkopf Essensity Permanent farge : Schwarzkopf Essensity er en allsidig ammoniakk/ PPD gratis hårfarge alternativet tilgjengelig i 52 nyanser. Det kan være et godt alternativ for allergi mot PPD men det fortsatt gjør ikke med i det 'sikreste' hårfarge liste for meg på grunn av resorcinol og PTD.

Hvilke hårfargestoffer inneholder derfor ikke PPD?

Golden Blonde 7.3 er en mørk blondine med en lys tone NaturVital ColourSafe PPD Free er den eneste permanente hårfargen som er tilgjengelig uten NO PPD, NO AMMONIAKK , INGEN GLUTEN, NEI RESORCINOL , NEI PARABENS , INGEN MINERALE OLJER, INGEN ABP. ColourSafe -pakker inneholder også Natur Vitals Sensitive Shampoo and Hair Mask som er allergivennlig.

Spørsmålet er deretter hvilke hårfarger som har PPD i dem? PPD finnes i kommersielle hårfarger under mange alternative navn. Disse inkluderer navn som f.eks PPDA , 1, 4-Benzenediamine , og Fenylendiamin utgangspunkt. En annen vanlig kjemikalie som finnes i hårfarge er para-toluendiamin (PTD), som kan tåles bedre enn PPD, men fortsatt kan forårsake en allergisk reaksjon hos mange mennesker.

Herav, inneholder Wella hårfarge PPD?

Derfor er det så spennende det Wella Professionals gir ut bare en salong hårfarge denne september som ikke gjør det inneholde noen PPD . I stedet vil Wella Koleston Perfect Innosense farge har et nytt molekyl kalt Me+, som har en unik form som omgår T -celler, cellene i kroppen din som driver immunsystemet ditt.

Inneholder Naturtint hårfarge PPD?

Naturtint gir valg. Naturtint Fast Hår Fargestoff er fri for to viktige kjemikalier - ammoniakk og resorcinol, men Naturtint Refleks ikke-permanent Farge Skylle inneholder ingen ammoniakk, resorcinol, peroksid eller PPD.

Anbefalt: