Hva brukes nitroglyserin sublinguale tabletter til?
Hva brukes nitroglyserin sublinguale tabletter til?

Video: Hva brukes nitroglyserin sublinguale tabletter til?

Video: Hva brukes nitroglyserin sublinguale tabletter til?
Video: Nitroglycerin Medication Nursing Sublingual Tablets & Oral Spray Pharmacology Review & Adminstration 2024, Juni
Anonim

Dette medisiner er brukt for å lindre brystsmerter (angina) hos mennesker som har en viss hjertesykdom (koronarsykdom). Det kan også være brukt før fysiske aktiviteter (for eksempel trening, seksuell aktivitet) for å forhindre brystsmerter. Nitroglyserin tilhører en klasse med legemidler kjent som nitrater.

Folk spør også, når skal jeg ta sublingual nitroglyserin?

Nitroglyserin kommer som en sublingual nettbrett til ta under tungen. Tablettene tas vanligvis etter behov, enten 5 til 10 minutter før aktiviteter som kan forårsake angstanfall eller ved første tegn på et angrep.

Hvor lenge varer en nitroglyserinpille også? ca 5 til 10 minutter

Hva skjer i tillegg når du tar en nitroglyserinpille?

Nitroglyserin slapper av glatt muskulatur i veggene i blodårene (spesielt vener) som utvider (utvider) dem. Dette bidrar til å lindre brystsmerter som er forårsaket av innsnevring av blodårene, og reduserer også hvor hardt hjertet må jobbe for å pumpe blod rundt i kroppen, noe som reduserer blodtrykket.

Hva skjer hvis du tar nitroglyserin og ikke trenger det?

Nitroglyserin sublingual tablett brukes til kortvarig behandling. Det kommer med alvorlige farer hvis du ikke tar det som foreskrevet. Hvis du ikke tar det i det hele tatt: Hvis du ikke tar dette stoffet i det hele tatt, du kan ha sterke brystsmerter.

Anbefalt: