Vil hunden giardia løse seg selv?
Vil hunden giardia løse seg selv?

Video: Vil hunden giardia løse seg selv?

Video: Vil hunden giardia løse seg selv?
Video: Det Vil Komme Av Seg Selv 2024, Juli
Anonim

Giardia overføres når et dyr får i seg cyster som er infisert av infiserte dyr eller mennesker. Hund stammer av Giardia er ikke kjent for å infisere katter, og kattstammer er ikke kjent for å infisere hunder . I de fleste tilfeller forsvinner infeksjonen Dens eget . Men hvis diaré er alvorlig eller blir kronisk, er legehjelp nødvendig.

Ved siden av dette, hvor lang tid tar det før Giardia forsvinner hos hunder?

to uker

Hva gjør jeg i tillegg hvis hunden min har Giardia? Hvis du lever i en sted hvor Giardia er tilstede i vann fra springen, kjøp en filtrer det er bevist å fjerne Giardia cyster fra de vann eller kok opp hunden din vann. Kokende vann vil drepe de cyster, men husk å la den avkjøles før du tilbyr den din hund !

Hva skjer om Giardia ikke blir behandlet hos hunder?

EN hund blir smittet med Giardia når den svelger parasittens cyststadium. Når Giardia cyster finnes i avføringen til en frisk voksen hund de kan ikke føre til sykdom. Imidlertid i valper og svekket voksen hunder , de kan forårsake alvorlig, vannaktig diaré som kan være dødelig hvis den ikke behandles.

Bør jeg behandle hunden min for Giardia?

Det er viktig å ikke tillate hunder å drikke vann fra områder der andre dyr har forlatt avføringen. Veterinæren din kan utfør en test på din hundens avføring for å se om det har giardiasis . Hvis din hund er infisert med Giardia , veterinæren din kan foreskrive trygt, effektivt behandling for kontroll av de sykdom.

Anbefalt: