Hva er genitourinær vurdering?
Hva er genitourinær vurdering?

Video: Hva er genitourinær vurdering?

Video: Hva er genitourinær vurdering?
Video: Physical Assessment GI and GU 2024, Juni
Anonim

Genitourinær vurdering : en integrert del av en fullstendig fysisk undersøkelse. An evaluering av de reproduktive og urologiske systemene bør begynne med å skaffe en fokusert historie fra forelderen fra fødsel til nåtid. Teknikker for å utføre en fokusert genitourinary eksamen vil bli diskutert.

Spørsmålet er også, hva er en genitourinary eksamen?

De genitourinary og endetarm eksamen er en vesentlig del av den generelle helsevurderingen hos hannen. Det endelige målet med dette pedagogiske tilbudet er at eleven skal fremføre en mann genitourinary og endetarm eksamen med kompetanse, gitt passende innstilling og utstyr for å utføre eksamen med effektivitet.

Man kan også spørre, hva betyr genitourinary på fysisk? Genitourinary er et ord som refererer til urin og kjønnsorganer. Urologi er grenen av medisin som er opptatt av urin hos begge kjønn og kjønnsorganene i reproduktive systemet hos menn. Nefrologi er den grenen av medisin som er opptatt av nyrene.

Hva er følgelig en gu -vurdering?

Genitourinary ( GU ) Kategorien Genitourinary ( GU ) inneholder emne for behandling av pasienten med medisinske og kirurgiske problemer av GU system (kjønns- og urinsystemer). GU fokuserer hovedsakelig på de kirurgiske og medisinske sykdommer i det mannlige og kvinnelige urinveissystemet og de mannlige reproduktive organene.

Hva er GU -symptomer?

Symptomer kan inkludere kjønnsorganer symptomer tørrhet, svie og irritasjon; seksuell symptomer mangel på smøring, smerter og nedsatt funksjon; og urin symptomer haster, dysuri og tilbakevendende urin luftveisinfeksjoner.

Anbefalt: