Hva er det endokrine systemet hos dyr?
Hva er det endokrine systemet hos dyr?

Video: Hva er det endokrine systemet hos dyr?

Video: Hva er det endokrine systemet hos dyr?
Video: Veterinary Endocrine System (VETERINARY ASSISTANT EDUCATION) 2024, Juni
Anonim

De Endokrine system av Dyr . De endokrine system omfatter en gruppe vev som frigjør hormoner i sirkulasjon for reise til og handling på fjerne mål. An endokrine vev er vanligvis en kanalløs kjertel (f.eks. hypofyse, skjoldbruskkjertel) som frigjør hormonene i kapillærer som gjennomsyrer vevet.

På denne måten har hunder et endokrint system?

Endokrinologi er grenen av veterinærmedisin som diagnostiserer og behandler problemer med din hund eller katt endokrine kjertler , som skiller ut hormoner som regulerer mange av dine hund eller kattens indre organer. Når disse kjertler feil og produserer for mye eller for lite av et hormon, resulterer det i problemer i kroppen.

For det andre, hva er hundens endokrine? De endokrine system er det kollektive systemet av kjertler som produserer og utskiller hormoner i kroppen, hvorav det ene er hormonet kortisol. Cushings sykdom i hunder utvikler seg når deres egen kropp overproduserer kortisol. Hyperadrenokortisisme i hunder påvirker vanligvis middelaldrende til eldre dyr.

Vet også, har fugler et endokrint system?

Avian Endokrine system . Fugler produsere homologer til de aller fleste pattedyrshormoner. Disse kan ha lignende roller i fugler og pattedyr. På en gjensidig måte, fugler uttrykker noen få protein/peptidhormoner som ikke finnes hos pattedyr, for eksempel prolaktinlignende protein.

Hvilket kroppssystem er det endokrine systemet avhengig av?

Samhandling med andre systemer Sirkulasjonssystemet er transportsystemet for endokrin informasjon. Mens nervesystemet bruker nevroner, må de endokrine kjemikaliene og hormonene sirkulere gjennom kroppen via blodårer . Mange kjertler i kroppen din skiller ut hormoner i blod.

Anbefalt: