Hvilken stamme er Berry White?
Hvilken stamme er Berry White?

Video: Hvilken stamme er Berry White?

Video: Hvilken stamme er Berry White?
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА МАМА. ФЕВРАЛЬ 18. Рецепт САЛО. ОБЗОР НОЖЕЙ 2024, Juli
Anonim

Indica

Er Berry White Indica eller Sativa følgelig?

Berry White er en indica -dominerende hybridstamme som er et resultat av kryssing av indica stamme Blåbær med en hybridstamme Hvit Enke, derav navnet Berry White . Det er en ganske sterk stamme, med THC-nivåer på mellom 19-25% og generelt gjennomsnittlig rundt 22% -merket.

hva er den sterkeste stammen av sativa? Amnesia Haze er faktisk en av de sterkeste typene sativa der ute, og den gir enorme utbytter av vakker og kraftig knopp.

Hvilken belastning er Barry White da?

Barry White marihuana stamme er en Sativa dominerende hybrid . Oppdretterne av dette kush forbli ukjent. Urten gir avslappet og myk opplevelse, noe som gjør den flott for bruk på dagtid. Barry White marihuana er kjent for euforiske effekter ved lav dosering og dyp kroppsavslapping ved store doser.

Gjennomgang av Si Dos?

Gjøre - Si - Dos er en indica-dominerende hybrid med egenskaper som ligner på foreldrene, Girl Scout Cookies. Med glitrende trichomer, lyse pistiller og limegrønne og lavendelblader, dette press er en fest for øynene. Aromaen er skarp, søt og jordnær med lett blomstret funkiness.

Anbefalt: