Hvordan ser Georgianas fødselsmerke ut i fødselsmerket?
Hvordan ser Georgianas fødselsmerke ut i fødselsmerket?

Video: Hvordan ser Georgianas fødselsmerke ut i fødselsmerket?

Video: Hvordan ser Georgianas fødselsmerke ut i fødselsmerket?
Video: 4 enkle småkirurgiske inngrep i allmennpraksis 2024, Juni
Anonim

En vakker, intelligent og omsorgsfull kvinne, Georgiana er fysisk og åndelig nydelig. Hennes eneste feil er en liten rød fødselsmerke formet som en liten hånd på venstre kinn. Georgiana tilber mannen sin og underordner seg hans urimelige krav, til tross for mistanken om at de vil Drep henne.

Dessuten, hva symboliserer fødselsmerket i fødselsmerket?

De Fødselsmerke . Georgianas fødselsmerke symboliserer dødelighet. Aylmer tror også feilaktig at fødselsmerke representerer Georgianas moralske forfall og åndelige feil, selv om hun ikke er en kvinne som er utsatt for synd i det hele tatt. Om noe så kolliderer symbolet på døden på kinnet med hennes naturlige sjenerøsitet og solfylte ånd

Vet også, hvordan er Georgianas fødselsmerke formet? Historien dreier seg om det lille, rosa, hånd- formet fødselsmerke på Georgiana kinnet. På en måte ser Aylmer fødselsmerke som et symbol på synd og moralsk degenerasjon, og han forestiller seg at det ikke bare er forankret på konens hud, men på hennes hjerte, noe som indikerer en betydning utover det fysiske utseendet hennes.

Hva betyr navnet til Aylmer også i fødselsmerket?

Aminadab symboliserer menneskets jordiske, fysiske halvdel; Aylmer symboliserer menneskets høye, åndelige halvdel. Vår andre tip-off er hans Navn.

Hvordan følte Aylmer seg om fødselsmerket?

Hun vil at mannen hennes skal elske henne, og kjennes som om du ikke kan elske det som sjokkerer deg. Mens tiden går, Aylmer blir mer og mer plaget av konas fødselsmerke . Han kjennes at den markerer Georgiana som dødelig og jordisk, og til og med velger den "som symbolet på konas ansvar for synd, sorg, forfall og død" (8).

Anbefalt: