Er 7 timers søvn nok for en 19 -åring?
Er 7 timers søvn nok for en 19 -åring?

Video: Er 7 timers søvn nok for en 19 -åring?

Video: Er 7 timers søvn nok for en 19 -åring?
Video: SpaceX Starship Stacked and Tested, NASA SLS Rolls to the Pad, Record Falcon 9 landing 2024, Juli
Anonim

Din Søvn Behovene vil endres over År

De fleste voksne trenger minst syv eller flere timers søvn hver natt. Barn i skolealder (6 til 13 år ): 9 til 11 timers søvn . Tenåringer (14 til 17 år ): 8 til 10 timers søvn . Unge voksne (18 til 25 år ): 7 til 9 timers søvn.

Dessuten er 7 timers søvn nok?

Samtidig som søvn kravene varierer litt fra person til person, de fleste friske voksne trenger mellom 7 til 9 timers søvn per natt for å fungere på sitt beste. Og til tross for forestillingen om at vår søvn behov reduseres med alderen, de fleste eldre trenger fortsatt minst 7 timers søvn.

Videre er det normalt at en 19 -åring sover mye? Det er vanlig for tenåringer til sover mye , delvis fordi kroppen og hjernen vokser. Mellom 14 og 17 år trenger tenåringer vanligvis åtte til ti timer søvn per natt. For det første kan tenåringen si at den ikke har nok tid til det søvn , gitt alle leksene og andre ansvar som han eller hun har.

På samme måte er 7 timers søvn nok for 20 -åring?

Søvn kravene stabiliseres tidlig i voksenlivet, rundt en alder av 20 . Enkeltpersoner varierer i sine søvn behov, men de fleste voksne krever mellom 7 og 9 timer en natt for å føle deg skikkelig uthvilt og fungere på sitt beste dagen etter.

Hvor mye søvn trenger 100 åringer?

syv til ni timer

Anbefalt: