Hvor er extensor digitorum communis?
Hvor er extensor digitorum communis?

Video: Hvor er extensor digitorum communis?

Video: Hvor er extensor digitorum communis?
Video: Anatomy Of The Extensor Digitorum Communis Muscle - Everything You Need To Know - Dr. Nabil Ebraheim 2024, Juli
Anonim

De extensor digitorum muskler (også kalt extensor digitorum communis ”) Er en av nøkkelmuskulaturen på baksiden av underarmen. De extensor digitorum muskler hjelper i bevegelsene til håndleddene og albuene. Det gir også forlengelse for fingre 2 til 5, samt for hånd og håndledd.

Følgelig, hvor setter extensor digitorum inn?

De extensor digitorum synker vertikalt og når håndens dorsale overflate der den deler seg i fire sener. Senene til extensor digitorum innsats ved basene til de mellomliggende og distale falangene til den andre til femte fingeren.

På samme måte, hvorfor gjør extensor digitorum vondt? De muskel er festet til sener som strekker seg til de tær. Skade eller skade på extensor digitorum brevis muskel fra traumer eller betennelse kan føre til tilstander som fotfall eller dorsalt mellomfot interosseøst kompresjonssyndrom. Disse forholdene kan føre til betydelig smerte eller de manglende evne til å bevege seg de tær.

Med tanke på dette, hvilken ledd krysser extensor digitorum?

Extensor digitorum sener Som senene kryss det interfalangeale ledd , de gir dem dorsale leddbånd. Senen til pekefingeren er ledsaget av EI, som ligger på ulnar -siden.

Hvilken muskel forlenger dippen?

Muskler: interossei og lumbricals bøyer MP mens du forlenger PIP- og DIP -leddene; flexor digitorum superficialis bøyer bare MP- og PIP -leddene, mens flexor digitorum profundus bøyer alle tre, og er den eneste muskelen som er i stand til å bøye DIP -leddet.

Anbefalt: