Hvorfor sover babyen min med forsiden ned?
Hvorfor sover babyen min med forsiden ned?

Video: Hvorfor sover babyen min med forsiden ned?

Video: Hvorfor sover babyen min med forsiden ned?
Video: Hvor meget skal baby sove? | Arla Baby&Me® Organic | SundhedsTV 2024, Juni
Anonim

Når babyer sover med forsiden ned på de overflaten, "puster de ut" luften de har pustet ut, og denne luften kan ha store mengder karbondioksid. Et kateter teipet under babyene 'neser tillot overvåking av karbondioksidnivåer.

Med tanke på dette, er det OK at baby sover med ansiktet ned?

Babyer blir satt til søvn på ryggen eller siden fordi det har vist seg at magen sover øker risikoen for SIDS (Sudden Infant Death Syndrome, ofte kalt krybbedød). Årsaken til SIDS er ikke forstått, men det er knyttet til en eller annen form for interferens med pusten når med forsiden ned.

Vet også, når kan jeg sette babyen min med forsiden ned? 26 uker eller så Babyer begynne å flytte til en vertikal løgn, som betyr enten hode ned eller baken ned . Noen få til vil vent med å gå vertikalt til 28 uker og færre på 30 uker. 28-30 uker, de seteleie (bakdel/bekken som kommer inn de mors bekken før de hode gjør ) baby snur ofte hodet ned.

Kan en 1 åring sove med ansiktet ned?

Det er enkelt. Aldri legg din baby til sove med forsiden ned i løpet av den første år.

Hvorfor begraver babyer ansiktet?

De først er soveposisjon. Disse babyer kan i de søvnforløpet deres hoder akkurat nok til begrave ansiktene deres i de sengetøy og kvelning. Babyens hjernen reagerer ikke normalt på denne intense kvelende stimulansen (kvelningsrespons) ved å løfte og snu de hodet som det bør.

Anbefalt: