Hvorfor presser leger på nedre del av magen?
Hvorfor presser leger på nedre del av magen?

Video: Hvorfor presser leger på nedre del av magen?

Video: Hvorfor presser leger på nedre del av magen?
Video: Суп на Всю Семью! РАССОЛЬНИК в КАЗАНЕ! КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, Juli
Anonim

Trykk på magen er en måte å finne ut om størrelsen på din indre organer er normale, for å sjekke om noe gjør vondt, og for å føle om det er noe uvanlig som skjer.

Ved siden av dette, hvorfor tapper leger på magen din?

Slagverk betyr å tappe på magen og lytte til lydene. Når en helsepersonell kraner like under brystkassen kan han eller hun høre lydene fra en normal lever. Lignende lyder som høres når du banker utover hvor leveren skal være, kan være et tegn på en forstørret lever.

I tillegg, hvorfor føler leger magen din for graviditet? Det medisinske uttrykket for dette er palpering, ofte omtalt av omsorgspersoner som en magepalpasjon. Målet med regelmessig kjenner magen din er å overvåke den endrede størrelsen på din livmor og vekst og posisjon av din baby som svangerskap utvikler seg.

Når det gjelder dette, hvorfor gjør det vondt når jeg presser på nedre mage?

Vanlige årsaker til buk ømhet Abdominal ømhet er generelt et tegn på betennelse eller andre akutte prosesser i ett eller flere organer. Organene er plassert rundt anbudsområdet. Akutte prosesser betyr plutselig trykk forårsaket av noe. For eksempel kan vridde eller blokkerte organer forårsake ømhet i punktet.

Hvilket organ er under navlen?

Vedlegget er en del av tykktarmen, derfor er smertene i nærheten av navlen . Andre symptomer på blindtarmbetennelse inkluderer feber og urolig mage.

Anbefalt: