Hva er overlegen cerebellar peduncle?
Hva er overlegen cerebellar peduncle?

Video: Hva er overlegen cerebellar peduncle?

Video: Hva er overlegen cerebellar peduncle?
Video: cerebellar peduncles and cerebellar tracts 2024, Juli
Anonim

Disseksjon som viser projeksjonsfibrene til lillehjernen . ( Superior peduncle merket i midten øverst.) I den menneskelige hjerne er overlegen cerebellar peduncle (brachium conjunctivum) er en sammenkoblet struktur av hvit materie som forbinder lillehjernen til mellomhjernen.

Med tanke på dette, hva gjør cerebellar peduncles?

EN cerebellar peduncle er en nervekanal som tillater kommunikasjon mellom lillehjernen og de andre delene av sentralnervesystemet. Tre par cerebellar peduncles gjennomføre denne kommunikasjonen. Den dårligere peduncles ta med sensorisk informasjon om den faktiske plasseringen av kroppsdeler som lemmer og ledd.

Videre, hva er Vestibulocerebellum? de vestibulocerebellum er den blå regionen ovenfor. region av lillehjernen funnet i flocculonodular lobe som mottar vestibulær og visuell informasjon; det er involvert i balanse, vestibulære reflekser og øyebevegelser.

Også spurt, hva er forskjellen mellom de overordnede midtre og underordnede cerebellare peduncles og cerebral peduncles?

Superior cerebellar peduncle er en sammenkoblet struktur av hvit substans som forbinder lillehjernen til midt -hjerne. Inferior cerebellar peduncle er en tykk taulignende streng som opptar den øvre delen av bakre distrikt i medulla oblongata.

Hva er Peduncles?

FMA. 62394. Anatomiske termer for neuroanatomi. Cerebral peduncles er strukturer på forsiden av midthjernen som stammer fra fronten av ponsene og inneholder de store stigende (sensoriske) og synkende (motoriske) nervebanene som går til og fra cerebrum fra ponsene.

Anbefalt: