Hvordan blir du rådgivende psykolog?
Hvordan blir du rådgivende psykolog?

Video: Hvordan blir du rådgivende psykolog?

Video: Hvordan blir du rådgivende psykolog?
Video: Hva gjør en psykolog? 2024, Juni
Anonim
  1. Bli en rådgivende psykolog . Gradenivå.
  2. Trinn én: Få en bachelorgrad. Å tjene en bachelorgrad er det første trinnet for potensielle rådgivende psykologer .
  3. Trinn to: Få en doktorgrad.
  4. Trinn tre: Skaff lisens.
  5. Trinn fire: Møt Continuing Ed Krav .
  6. Trinn fem: Skaff spesialitetssertifisering.

Hvor lang tid tar det følgelig å være rådgivende psykolog?

Avhengig av ditt engasjement, de utdanning som er nødvendig for å fungere som psykisk helse rådgiver kan ta følgende tid å fullføre: Fire år i en bachelorgrad i psykologi , utdanning eller annet felt. Ett-to år på en mastergrad. Programmer kan kreve ett års praksis.

Man kan også spørre, hvor mye tjener rådgivende psykologer i året? EN Rådgivende psykolog vil mest sannsynlig tjene en kompensasjon på mellom 56000 - 84000 basert på erfaringsnivå. Rådgivende psykologer vil mest sannsynlig få en gjennomsnittslønn på syttifire tusen to hundre dollar på årsbasis.

På samme måte spør folk, hva gjør en rådgivende psykolog?

Rådgivende psykologer vurdere pasientenes nåværende situasjoner og problemer og deretter gi råd. Siden de vanligvis gjøre ikke jobber med mennesker som sliter med alvorlige psykiske lidelser, deres pasienter rådfører seg vanligvis med dem for å diskutere forhold, rusmisbruk, karriere og andre problemer.

Hvorfor vil jeg bli rådgivende psykolog?

En av de vanligste grunnene til at folk bestemmer seg for å gå inn i feltet rådgivning er fordi de har en sterk ønske å hjelpe andre og hjelpe mennesker med utfordringene i dagliglivet. Du er en god lytter. Du opplever at andre ofte synes å føle seg komfortable med å betro seg til deg.

Anbefalt: