Er bærbare EKG -maskiner nøyaktige?
Er bærbare EKG -maskiner nøyaktige?

Video: Er bærbare EKG -maskiner nøyaktige?

Video: Er bærbare EKG -maskiner nøyaktige?
Video: Top 10: Best Portable ECG/EKG Monitors for 2020 / Best Personal Heart Health Trackers / Heart Rate 2024, Juni
Anonim

EMAY bærbar er en av de mest nøyaktig EKG skjermer som gir rask og pålitelig leser i løpet av få sekunder. Det at det finnes brukervennlig programvare sammen med støtte fra EMAY, gjør dette EKG enhet en topper. Pasienter med hjerteproblemer bør velge denne enheten for å gjøre livet lettere.

Med tanke på dette, hva er den beste bærbare EKG-monitoren?

De Emay bærbar EKG -skjerm er en av de mest nøyaktige og en av de beste bærbare EKG-monitorene, som lar deg lese raskt og pålitelig på sekunder. Det faktum at det er brukervennlig programvare med støtte for EMAY gjør denne EKG-enheten til det beste valget.

Spørsmålet er deretter, hvor nøyaktig er et enkelt bly -EKG? 1L- EKG som bedømt av kardiologer hadde en sensitivitet og spesifisitet for enhver rytmeabnormalitet på 90,9% (95% KI, 78,3% -97,5%) og 93,5% (95% KI, 88,7% -96,7%) og for enhver ledningsavvik på 46,4% (95%KI, 27,5%-66,1%) og 100%(95%KI, 98,0%-100%).

Spørsmålet er deretter, er Kardia EKG nøyaktig?

Forskere fant at KardiaBand vellykket oppdaget AFib og normal sinusrytme med en nøyaktighet nivå som kan sammenlignes med leger som tolker det samme EKG . I studien, Kardia algoritmen tolket AFib korrekt mot normal sinusrytme med 93 prosent sensitivitet og 84 prosent spesifisitet.

Finnes det en hjemme-EKG-maskin?

KardiaMobile er den personlig EKG som fungerer med smarttelefonen din og passer lett i lommen. Ta ubegrenset EKG når som helst, hvor som helst uten å bruke ledninger, kabler eller geler. Etter 30 sekunder EKG , vet du om hjerterytmen din er normal eller om atrieflimmer blir oppdaget.

Anbefalt: