Er Greenies tannbehandler trygge for hunder?
Er Greenies tannbehandler trygge for hunder?

Video: Er Greenies tannbehandler trygge for hunder?

Video: Er Greenies tannbehandler trygge for hunder?
Video: Funny Dogs, lustige Hunde zum Totlachen 2024, Juni
Anonim

Problemet kommer fordi behandler , kalt Greenies , bli innlosjert i en hundens spiserøret eller tarmen, og så sier noen veterinærer at de ikke går i stykker. Han sier fôring Greenies er langt tryggere enn å sette a hund under narkose for å rengjøre tenner.

Ved siden av dette, kan hunder spise greenies?

Den er lett å fordøye og seig GRØNN Dental Chews bidrar til å sikre at de er trygge for hunder når den er gitt i passende størrelse. GRØNN Dental Chews er 96 prosent fordøyelig, noe som gjør dem mer fordøyelige enn gjennomsnittlig tørr hund mat.

Man kan også spørre, fungerer tannbehandlinger for hunder? Det er et litt vanskelig spørsmål fordi svaret er ja … og nei. Tannbiter og tygger , hvis riktig utformet, gjøre har potensial til å holde plakk og tannstein oppbygget til et minimum. De er imidlertid ikke en erstatning for vanlige tannlege rengjøringer.

Når du holder dette for øye, når kan hunder spise greener?

Gi en Greenies Dental-tygge per dag. For valper 6+ måneder 25 - 50 lbs. Ikke egnet for hunder mindre enn 5 lbs, eller hunder mindre enn 6 måneder av alder. Ferskt drikkevann skal alltid være tilgjengelig.

Kan du gi Feline Greenies til hunder?

Greenies Dental Chews Veibeskrivelse Greenies Canine Dental Chews, Lite Chews og Senior Chews er for bruk i hunder som er 6 måneder og eldre og veier mer enn 5 lbs. Gjøre ikke gi til katter eller mennesker. Mat en Greenies Tannhugg per dag, med mindre annet er instruert av veterinæren din.

Anbefalt: