Er Ibuprofen OK mens du ammer?
Er Ibuprofen OK mens du ammer?

Video: Er Ibuprofen OK mens du ammer?

Video: Er Ibuprofen OK mens du ammer?
Video: What Ibuprofen Does to the Body 2024, Juli
Anonim

Acetaminophen (Tylenol) gis til babyer for feber og smertelindring, så det vurderes sikker til sykepleie mødre. Det sikreste NSAID å ta mens sykepleie er ibuprofen (selges som Advil og Motrin) fordi beløpet som overføres til babyen din er veldig lavt. Ibuprofen er også sikker å gi til babyer i spedbarnsdoser.

Er også Ibuprofen OK under amming?

Ideelt sett bør du ikke ta medisiner under graviditet og mens du ammer . Når smerte, betennelse eller feberbehandling er nødvendig, ibuprofen regnes sikker til sykepleie mødre og babyer. Studier viser imidlertid at mengden som er gått er veldig lav, og medisinen utgjør svært liten risiko for spedbarn.

I tillegg, hvilken smertestillende medisin er trygg når du ammer? De fleste reseptfrie (også kalt OTC) medisiner, som smertestillende og forkjølelsesmedisin, er ok å ta når du ammer. For eksempel liker OTC smertestillende midler ibuprofen ( Advil ®) eller acetaminophen (Tylenol®) er trygge å bruke når du ammer.

Vet også, hvor lenge holder ibuprofen seg i morsmelk?

Ibuprofen var tilstede i serumet med en halveringstid på ca 1,5 time . Det ble ikke funnet målbare mengder ibuprofen i prøver av morsmelk. Konklusjonen som trekkes er at hos ammende kvinner som tar opptil 400 mg ibuprofen hver 6. time, utskilles mindre enn 1 mg ibuprofen per dag i morsmelk.

Kan du ta ibuprofen mens du ammer Kellymom?

Både Advil/Motrin ( Ibuprofen ) og Tylenol (Acetaminophen) anses forenlig med amming . Selv om risikoen sannsynligvis er lav, frarådes den også sykepleie mødre på grunn av den potensielle risikoen for Reyes syndrom og blødning.

Anbefalt: