Kan audiograf Bill E&M kode?
Kan audiograf Bill E&M kode?

Video: Kan audiograf Bill E&M kode?

Video: Kan audiograf Bill E&M kode?
Video: "Ka e en audiograf?" 2024, Juni
Anonim

De Gjøre Ikke av evaluering/ledelse Koding

Gjøre bruker aldri E/ M-koder til hørsel bistandsbesøk. De har ingen rolle med a hørsel hjelpe pasienten. E/ M-koder skal kun brukes til diagnostiske testsituasjoner, ikke til hørsel bistand oppfølging eller ledelse

På denne måten, kan en audiograf fakturere Medicare?

Fakturering . Audiologer som leverer diagnostisk testing for hørsels- og vestibulære systemer til Medicare mottakerne må regning Medicare direkte for deres tjenester. Hvis tjenesten dekkes av Medicare , er det en obligatorisk innlevering av krav som definert i loven (Social Security Act, Section 1848).

For det andre, hva er CPT -koden for hørselstest? CPT -koder og spesielle medisinske regler for audiologer

CPT -kode Beskrivelse
92550 Tympanometri og refleks terskelmålinger
92551 Screening test, ren tone, bare luft
92552 Ren tone audiometri (terskel); kun luft
92553 Luft og bein

kan audiologer velge bort Medicare?

Velger bort Medicare gir visse tilbydere muligheten til ikke å delta i Medicare program og lad Medicare pasienter uten å være underlagt Medicare Lønnsplan for lege. Audiologer er ikke med på listen over tilbydere som har lov til det velge bort Medicare.

Hva er en Oto Tech?

oto - tech er en ledende distributør for egger, Amplicomms og Otometrics. nedenfor kan du finne ut om hver av disse verdensledende merkene. I løpet av fem tiår har egger Otoplastik + Labortechnik GmbH utviklet seg til en av de ledende leverandørene i sin sektor.

Anbefalt: