Hvordan fjernes et galdevann?
Hvordan fjernes et galdevann?

Video: Hvordan fjernes et galdevann?

Video: Hvordan fjernes et galdevann?
Video: Часть 5. Испано-русский словарь основной лексики. Уровень Intermidiate. 2024, Juni
Anonim

Innvendig biliær drenering (stenting) bruker en metallsylinder (kalt en stent) for å holde det blokkerte området åpent. Etter denne prosedyren kan det hende at et lite kateter kommer ut av kroppen din. Hvis det er det, vil kateteret være det fjernet.

Er da et galdevann permanent?

EN fast stent eller fast bruk av galde kateter kan være nødvendig. Biliær drenering plassering gjennom huden er en sikker prosedyre som utføres i stedet for kirurgisk plassering. Komplikasjoner kan oppstå. De fleste komplikasjoner er ikke alvorlige, men kan i sjeldne tilfeller være livstruende.

hvor ofte skyller du en biliær drenering? For å holde røret klart, flush det med sterilt saltvann. Legen din vil fortelle du hvordan og når til gjøre dette. Tøm gallen fra vesken din når den er omtrent 2/3 full, eller minst en gang om dagen.

Tilsvarende, hvordan fungerer et biliært dren?

EN biliær drenering muliggjør galle å strømme ut fra en blokkert galle rør inn i en oppsamlingspose utenfor kroppen. Bile er en væske laget av leveren. Det hjelper til med å fordøye fett. Blokkert eller innsnevret galle kanaler kan stoppe strømmen av galle og forårsake gulfarging av huden (gulsott) eller en infeksjon i leveren.

Hvor plasseres et biliært dren?

Under galde avløp plassering, er et lite gummikateter plassert mellom bukveggen og inn i leveren der den kommer inn i felles galle kanal og ender i tynntarmen.

Anbefalt: