Er den interosseøse membranen et leddbånd?
Er den interosseøse membranen et leddbånd?

Video: Er den interosseøse membranen et leddbånd?

Video: Er den interosseøse membranen et leddbånd?
Video: Simulation of the interosseous membrane ligaments during forearm motion 2024, Juli
Anonim

De interossøs membran er utformet for å forskyve trykkbelastninger (som ved håndstående) fra den distale radius til den proksimale ulna. De interossøs membran består av fem leddbånd : - Sentralbånd (nøkkeldel som skal rekonstrueres ved skade) - Tilbehørsbånd.

Folk spør også, hva er interossøs membran?

An interosseøs membran er et tykt, tett, fibrøst ark av bindevev som spenner over rommet mellom to bein som danner en type syndesmoseledd. Mellomliggende membraner i menneskekroppen: Mellomliggende membran av underarmen.

Hvilke muskler fester også til den interosseøse membranen? Det er i relasjon, foran, med Tibialis anterior, Extensor digitorum longus, Extensor hallucis proprius, Peronæus tertius, og de fremre tibiale karene og den dype peronealnerven; bak, med Tibialis posterior og Flexor hallucis longus.

På samme måte kan du spørre, hva er den interosseøse membranen og hvor er den funnet?

Den antebrachiale interossøs membran er en fibrøs struktur plassert i midten av underarmen. Den ligger mellom radius og ulna og har distinkt orientering og retning.

Hvor ligger det interosseøse leddbåndet?

De interossøs membran av benet er også referert til som den midtre tibiofibulære leddbånd . Dette leddbånd strekker seg gjennom fibula og tibia interosseous topper og skiller musklene på baksiden av leggen fra musklene plassert foran benet.

Anbefalt: