Hvor ligger det interosseøse leddbåndet?
Hvor ligger det interosseøse leddbåndet?

Video: Hvor ligger det interosseøse leddbåndet?

Video: Hvor ligger det interosseøse leddbåndet?
Video: Melodi Grand Prix Junior 2014 - Norway (FULL SHOW HD) 2024, Juli
Anonim

Interosseous membran av benet. De interosseous benets membran er også referert til som den midtre tibiofibulære leddbånd . Dette leddbånd strekker seg gjennom fibula og tibia interosseous topper og skiller musklene på baksiden av leggen fra musklene plassert foran benet.

Også spurt, hva er interosseous ligament?

De interosseous sakroiliak leddbånd er en leddbånd av sacroiliakaleddet som ligger dypt bak leddbånd , og består av en serie korte, sterke fibre som forbinder tuberøsitetene i korsbenet og ilium. Det er den sterkeste leddbånd i kroppen.

På samme måte, er den interosseøse membranen et leddbånd? De interossøs membran er utformet for å forskyve trykkbelastninger (som ved håndstående) fra den distale radius til den proksimale ulna. De interossøs membran består av fem leddbånd : - Sentralbånd (nøkkeldel som skal rekonstrueres ved skade) - Tilbehørsbånd.

Hvor er den interosseøse membranen lokalisert?

Den antebrachiale interossøs membran er en fibrøs struktur plassert i midten av underarmen. Den ligger mellom radius og ulna og har distinkt orientering og retning.

Hvilke muskler fester seg til den interosseøse membranen?

Det er i relasjon, foran, med Tibialis anterior, Extensor digitorum longus, Extensor hallucis proprius, Peronæus tertius, og de fremre tibiale karene og den dype peronealnerven; bak, med Tibialis posterior og Flexor hallucis longus.

Anbefalt: