Hva er den interosseøse membranen og hvor finnes den?
Hva er den interosseøse membranen og hvor finnes den?

Video: Hva er den interosseøse membranen og hvor finnes den?

Video: Hva er den interosseøse membranen og hvor finnes den?
Video: Råd til deg som får hofte, kne eller ryggsmerter når du står 2024, Juli
Anonim

Det antebrakiale interosseøs membran er en fibrøs struktur plassert i mellomarmen på underarmen. Den ligger mellom radius og ulna og har distinkt orientering og retning.

På denne måten, hva er den interosseøse membranen laget av?

An interosseøs membran er et tykt tett fibrøst ark av bindevev som strekker seg over mellomrommet mellom to bein som danner en type syndesmose. Interosseous membraner i menneskekroppen: Interosseøs membran av underarmen.

Man kan også spørre, hvilke muskler fester seg til den interosseøse membranen? Det er i forhold, foran, med Tibialis anterior, Extensor digitorum longus, Extensor hallucis proprius, Peronæus tertius, og de fremre tibialkarene og dyp peroneal nerve; bak, med Tibialis posterior og Flexor hallucis longus.

Vet også, er den interosseøse membranen et leddbånd?

De interosseøs membran er designet for å flytte kompresjonsbelastninger (som ved å gjøre et håndstativ) fra den distale radius til den proksimale ulna. De interosseøs membran består av fem leddbånd : - Sentralbånd (nøkkeldel som skal rekonstrueres ved skade) - Tilbehørsbånd.

Hvor finner du syndesmosis?

De syndesmosis er en fibrøs ledd som holdes sammen av leddbånd. Det ligger i nærheten av ankelleddet, mellom skinnebenet eller skinnebenet, og den distale fibulaen, eller utsiden av beinbenet. Derfor kalles det også det distale tibiofibulære syndesmosis.

Anbefalt: