Finnes det en generisk for Zioptan?
Finnes det en generisk for Zioptan?

Video: Finnes det en generisk for Zioptan?

Video: Finnes det en generisk for Zioptan?
Video: Урок 10 - Как преобразовать типовые трубопроводы в Revit в систему Wavin 2024, Juni
Anonim

Zioptan (tafluprost) brukes til å behandle åpenvinklet glaukom. Zioptan er litt mindre populær enn sammenlignbare legemidler. Der er for øyeblikket nr generisk alternativ for Zioptan . Zioptan er dekket av noen Medicare- og forsikringsplaner.

Herav, hva koster Zioptan?

De koste til Zioptan oftalmisk løsning 0,0015% er rundt $ 232 for en forsyning på 30, avhengig av apoteket du besøker. Priser er kun for kontanter som betaler kunder og er ikke gyldige med forsikringsplaner.

Er Zioptan også konserveringsmiddel gratis? ZIOPTAN ™ (tafluprost oftalmisk løsning) 0,0015%, er den første konserveringsmiddel - gratis prostaglandin analog oftalmisk løsning. ZIOPTAN (uttales zye-OP-tan) er godkjent for å redusere forhøyet intraokulært trykk (IOP) hos pasienter med åpenvinklet glaukom eller okulær hypertensjon.

Er det på denne måten en generisk for Alphagan?

Der er ikke FDA-godkjent generisk versjon av ALPHAGAN ® P 0,1%.

Hva er det generiske for Dorzolamid?

Cosopt (dorzolamidhydroklorid- timolol maleat ) er en kombinasjon av en karbonanhydrasehemmer og en betablokker som reduserer trykket i øyet og brukes til å behandle visse typer glaukom og andre årsaker til høyt trykk inne i øyet. Cosopt er tilgjengelig i generisk form.

Anbefalt: