Hvor er de indre musklene plassert?
Hvor er de indre musklene plassert?

Video: Hvor er de indre musklene plassert?

Video: Hvor er de indre musklene plassert?
Video: Skelett, leder och muskler arbete 2024, Juni
Anonim

Dypet indre muskler er plassert under erector spinae, og er samlet kjent som transversospinales. De er en gruppe korte muskler , assosiert med de tverrgående og spinøse prosessene i ryggraden.

På denne måten, hvor ville de iboende thenarmusklene være lokalisert?

De deretter muskler Den setter inn på lateralsiden av bunnen av den proksimale falangen av tommelen. Den bortfører tommelen og innerveres av mediannerven.

Man kan også spørre, hva er indre og ytre muskler? Indre muskler refererer vanligvis til dyp muskler , slik som Gastrocnemius (kalv), Plantaris (hæler). Likeså for ekstrinsisk , de muskler som ligger på ytre overflate og vanligvis danner kroppens overfladiske syn (dvs. bryst, biceps etc.)

Dessuten, hva er iboende muskler?

De muskler av hånden kan deles inn i to grupper: den ytre og indre muskler grupper. Det ytre muskel grupper er de lange bøyerne og ekstensorene. De kalles ekstrinsiske fordi muskel magen er plassert på underarmen. De iboende gruppen er de mindre muskler plassert i selve hånden.

Hvor mange iboende håndmuskler er det?

Fire muskelgrupper utgjør den indre hånden. Disse er thenar, hypothenar, interossei og lumbrical muskler. [2][3][9][1] Thenarmuskelen, eller thenar eminence, er en samling av tre muskler ved den kjøttfulle bunnen av tommelen (første siffer) på palmaraspektet som virker for å utøve bevegelse rundt tommelen.

Anbefalt: