Må gamle bygninger være ADA -kompatible?
Må gamle bygninger være ADA -kompatible?

Video: Må gamle bygninger være ADA -kompatible?

Video: Må gamle bygninger være ADA -kompatible?
Video: НАХОДИТСЯ В ГЛУБИНЕ ЛЕСОВ | Заброшенные шведские коттеджи (совершенно забытые) 2024, Juni
Anonim

Historisk egenskaper er ikke fritatt fra amerikanerne med funksjonshemmingsloven ( ADA ) krav. I størst mulig grad, historiske bygninger må være like tilgjengelig som ikke historiske bygninger . Imidlertid er det kanskje ikke mulig for noen historisk eiendommer for å oppfylle de generelle tilgjengelighetskravene.

Videre må alle bygninger være ADA -kompatible?

Ifølge ADA Code of Federal Regulations, når ditt anlegg faller inn under en av to kategorier, ADA -samsvar er nødvendig . Disse kategoriene er som følger: Steder for offentlig innkvartering (virksomhet som ha butikkfronter, restauranter, hoteller, offentlige bygninger og parker, offentlige boliger, osv.)

hva skjer hvis du ikke er ADA-kompatibel? Alle mulige risikoer ved Ikke Å ha en ADA -kompatibel Nettsted. Du kan stå overfor en rettssak hvis en person med funksjonshemming krav de ikke får tilgang din nettsted. Du kan tåle advokatkostnader, et mulig oppgjør, et potensielt PR -problem og kostnadene ved å bygge om din nettsiden slik at den er i samsvar med ADA

På samme måte blir det spurt, gjelder ADA for eldre bygninger?

Amerikanerne med funksjonshemninger ( ADA ) Kravene til eksisterende anlegg er en kilde til stor forvirring. Imidlertid er ADA gjør det krever fjerning av hindringer for tilgjengelighet i eldre bygninger , og det er avgjørende for å forstå de nøyaktige omstendighetene når slik barriere fjernes er nødvendig for ADA samsvar.

Er bygningen ADA -kompatibel?

The Americans with Disabilities Act ( ADA ) er en borgerrettighetslov som ble vedtatt i 1990, og som etablerte beskyttelser for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det er en vanlig misforståelse at noen bygninger har blitt "bestefar", og er ikke pålagt å overholde ADA ; men ADA beskytter ikke bygninger bygget før vedtakelse av loven.

Anbefalt: