Hva forstår du med nattaktive dyr?
Hva forstår du med nattaktive dyr?

Video: Hva forstår du med nattaktive dyr?

Video: Hva forstår du med nattaktive dyr?
Video: Småfugler på nært hold 2024, Juni
Anonim

Nattlig (Latin: nox - natt, mørke) dyr er dyr at er hovedsakelig aktiv om natten. De jakter eller mater om natten, og sover om dagen. Døgndyr gjør det det omvendt.

Deretter kan man også spørre, hva mener du med nattlige dyr?

nattlig . Hvis noe er nattlig , den tilhører eller er aktiv om natten. Adjektivet nattlig kommer fra sen latin nocturnalis, som betyr "tilhører natten". Du har sikkert hørt om nattlige dyr , som flaggermus og ildfluer, som sover om dagen og kommer ut for å leke når solen går ned.

hva skjer hos nattaktive dyr? Spoilere nedenfor for Nattdyr . Boken følger Edward Sheffield (Gyllenhaal igjen) mens han klønete prøver å hevne voldtektene og drapene på kona og datteren. Det ender med at Sheffield ligger med ansiktet ned i skitten, og ved et uhell skjøt seg selv i magen etter å ha drept mannen som terroriserte familien hans.

I tillegg, hva er meningen med nattaktive insekter?

Nattlig organismer er de som er aktive om natten. Vanlige eksempler inkluderer de fleste møllarter og mange myggarter. I mange tilfeller insekter finn mat ved luktesans og finn ofte kamerater ved å følge feromonstier.

Hva er synonymet med nattlig?

nattlig . Synonymer : nattlig, mørk, dyster, tenebrose. Antonymer: døgn, lys, strålende, sol.

Anbefalt: