Hva er grubs bra for?
Hva er grubs bra for?

Video: Hva er grubs bra for?

Video: Hva er grubs bra for?
Video: ВЫКЛЮЧИТЕ ТРЮК ИЛИ ЛЕЧЕНИЕ ВЫЗОВА | Мы Дэвис 2024, Juli
Anonim

Er mest effektive mot japanske biller, Grubs , Weevils og mange andre skadedyr i plen og hage. De graver seg ned i jorden til en dybde på 7 , har vist overlegne vertssøkende evner når de leter etter dype jordlevende skadedyr.

Også spurt, er grubs gunstig?

En slik gunstig hvit grub er Bumble Flower Beetle (Euphoria inda) såkalt på grunn av den summende lyden de lager når de voksne flyr. De voksne kommer opp om høsten for å mate. Noen hagefora refererer til den hvite grubs i kompost som japansk billelarve og anbefaler at du behandler dem med plantevernmidler.

For det andre, hva er den beste tiden å behandle for grubs? Grubs grave dypt ned i jorden og hvile gjennom vinteren. Noen beveger seg så mye som 12 tommer under overflaten. Kom mars, plener allerede under angrep av grubs er best behandlet tidlig på våren eller høsten. Påfør Bayer Advanced 24 timer Grub Killer Plus for raske resultater.

I forhold til dette, hvordan blir du kvitt larver naturlig?

Svar 1: Jordvennlige fordelaktige nematoder oppsøker og dreper grubs og andre jordbebodde insekter. De kommer på en svamp (usynlig for det blotte øye) som du bløter i vann, putter i en sprøyte og sprayer skitten eller plenen din. De vil formere seg over tid og fortsette å drepe grubs.

Vil grubormer skade hagen min?

De svar på om grub ormer vil gjøre vondt din hagen er et rungende ja. Disse irriterende skadedyrene lever av de røttene til planter og torvgress, som kan forårsake alvorlig og irreversibel skade på de vegetasjon. Når du har tatt de riktige handlinger for å bli kvitt grubene , iverksette forebyggende tiltak for å holde dem i sjakk.

Anbefalt: