Hvilken alkohol varmer deg?
Hvilken alkohol varmer deg?

Video: Hvilken alkohol varmer deg?

Video: Hvilken alkohol varmer deg?
Video: Hvilken dag er det i dag? (Lørdag) 2024, Juli
Anonim

Het Toddy. Selv om det høres ut som en varm drikke for fancy-bukser alkoholikere fra før, en toddy er faktisk ikke så vanskelig å piske opp . Bland en mørk brennevin med kokende vann og honning, og kanskje kaste inn noen vinterkrydder for godt (fedd, kanel, allehånde, sannsynligvis ikke paprika).

Hvilken alkohol gjør deg varm da?

Du Sprit, Du Å tape ( Varme ) Alkohol er en vasodilator. Det får blodårene til å utvide seg, spesielt kapillærene like under hudoverflaten. Når du ta en drink, øker volumet av blod som bringes til hudens overflate, gjør deg føle varm.

Videre, påvirker varme alkohol? Når temperaturen stiger, vil alkohol begynner å ekspandere og kan fordampe raskere. Selv om det ikke vil skade deg helsemessig å konsumere, kan lagring på et varmt sted forårsake brennevin å oksidere raskere og endre smaker over tid.

Med tanke på dette, hvilken alkohol er bra for kaldt vær?

Noen av beste oppskrifter for vinter dager inkluderer konjakk, rom og whisky, men ikke alle drikkene serveres varme. Mens tilsatt kaffe, te og kakaodrikker er trøstende, til og med kald drinker kan ta roen ut av beinene dine, spesielt når de har smaken av årstid.

Hvilken alkohol er god i monsun?

Når du er i India i monsunsesongen, er det nesten ingenting som kan slå en het rom toddy for å varme kroppens og sjelens dyp når det strømmer utenfor. En vintercocktail laget med kokende vann, sukker og krydder blir tradisjonelt referert til som en "toddy".

Anbefalt: