Hvordan varmer du IV -væsker hjemme?
Hvordan varmer du IV -væsker hjemme?

Video: Hvordan varmer du IV -væsker hjemme?

Video: Hvordan varmer du IV -væsker hjemme?
Video: Hvordan at vokse en krystal af salt! Eksperimenter for børn! 2024, Juni
Anonim

Fjern posen med væske fra emballasjen. Varm opp sekken med væske ved å legge den i en stor bolle-fungerer en salatbolle godt varm vann (du bør kunne holde fingrene i vannet, ellers er det for varmt). Det tar maks 5 minutter å varme opp.

Når du tar dette i betraktning, hvordan varmer du opp IV-væsker?

Å beholde IV væsker varme under administrasjonen, vi varm de væske poser i en inkubator. Å beholde IV væsker varme under administrasjonen, vi varm de væske poser i en inkubator. Vi også varme en annen pose i mikrobølgeovnen og pakk inn IV linje rundt denne ubrukte posen, og holder den ytterligere væsker går inn i pasienten varm.

Videre, hvordan varmer du opp saltvann? Hvordan varme opp sterilt saltvann løsning uten mikrobølgeovn? Sett boksen i et stort glass varmt vann i noen minutter. Slik pleide min mor varm opp tåteflasker. Test den på innsiden av håndleddet før du spruter den på øret.

På samme måte blir det spurt, kan du gjøre IV -væsker hjemme?

Dryppestenger: IV på forespørsel Mange steder i USA, du kan be om IV væsker og du får dem. En sykepleier eller legeassistent vil plass en IV kateter i armen og du vil motta IV væsker rett kl hjem , på kontoret eller på hotellrommet ditt.

Kan du varme IV-væsker i en mikrobølgeovn?

Varme intravenøse væsker har vist seg verdifulle for å forhindre denne komplikasjonen under volumutskifting. De mikrobølgeovn ovn anses som en anvendelig alternativ metode for varme væsker men det er ikke etablert noen protokoll. De mikrobølgeovn ovn er en trygg og praktisk metode for oppvarming krystalloid væsker.

Anbefalt: