Er kjemoterapi dekket av helseforsikring i India?
Er kjemoterapi dekket av helseforsikring i India?

Video: Er kjemoterapi dekket av helseforsikring i India?

Video: Er kjemoterapi dekket av helseforsikring i India?
Video: Виза в Чили 2022 [ПРИНИМАЕТСЯ 100%] | Подать заявку шаг за шагом со мной (С субтитрами) 2024, Juni
Anonim

Standard helseforsikring retningslinjer dekke kreft. Slike forsikringer holder deg skadesløs for kostnadene ved sykehusinnleggelse og cellegift påløper for behandling av kreft. Økonomisk støtte fra slike planer hjelper til dekke tap av inntekt under behandling, tilfeldig ikke- medisinsk utgifter og kostnader for second opinion in India eller i utlandet.

Med tanke på dette, er cellegift dekket av helseforsikringen?

Medicare dekker generelt cellegift kreftbehandling hvis du er kreftpasient på sykehus, poliklinikk eller legekontor. For hjelp med å betale cellegift kostnader for reseptbelagte legemidler du tar hjemme, kan det hende du vil ha en Medicare Part D reseptbelagte legemiddelplan.

Kan kreftpasienter i tillegg få forsikring etter diagnosen? Kreftpasienter og overlevende nektes dekning fordi av eksisterende forhold. De ha å betale mer enn de kan ha råd til den omsorgen de trenger. The Affordable Care Act forbedrer kvalitet og kostnad av helsehjelp i USA for personer med kreft og som er i fare for kreft.

Er også cellegift dekket av forsikring i India?

Selv om de fleste helse forsikring politikk tilgjengelig på markedet i dag dekke nesten alle de store kritikkene, inkludert kreft, men disse retningslinjene betaler vanligvis bare for innleggelse på sykehus og for behandling på sykehus i India . Det gjør de ikke dekke hele kostnaden for behandlingen.

Hvilken helseforsikring dekker kreft?

Liste over tilgjengelige kreftforsikringsplaner

ICICI Cancer Care Plus
Valgbarhet For alle mellom 20 og 60 år som ikke lider av eksisterende kreft
Entry-Exit Age 20 år - 60 år (fornybar opptil 70 år)
Sikret sum Rs. 5 Lakh-Rs. 25 lakh
Policyperiode 10 år

Anbefalt: