Trenger jeg virkelig en tilbakeslagsforebygger?
Trenger jeg virkelig en tilbakeslagsforebygger?
Anonim

Nøkkelen til å forhindre tilbakestrømning er å ha en riktig installert, vedlikeholdt og inspisert tilbakestrømning forebyggingsenhet som en del av ditt kulinariske vannsystem. Svaret er: deg trenger tilbakestrømning forebygging hvis du har en kulinarisk vanntilkobling som kan brukes til å forsyne et sprinklersystem.

Dessuten, hvorfor trenger du en tilbakestrømningssikring?

EN tilbakestrømningsforebygger er en enhet som er installert på hjemmets vannrør som lar vann strømme i en retning, men aldri i motsatt retning. Den eneste jobben er å forhindre at drikkevann blir forurenset pga tilbakestrømning.

Er det dessuten nødvendig med anti -sifonventiler? Disse anti - vannlås enheter er i hovedsak enveiskjørt ventiler designet for å stoppe strømmen av potensielt forurenset vann tilbake til drikkevannet (drikkbart). Anti - siphoning funksjoner kreves av koden på visse rørleggerutstyr, for eksempel utvendige kraner (sill-kraner) eller verktøyvaskkraner.

Med tanke på dette, trenger jeg en tilbakeslagsforebygger på hageslangen min?

De formålet med en tilbakestrømningsforebygger på en hageslange spigot er å forhindre at den blir skadet vann fra å komme inn de drikking vann system. Som de fleste ting i denne verden a tilbakestrømningsforebygger vil bryte sammen over tid. Det vil enten begynne å lekke, eller i noen tilfeller vil det ikke slippe vann selv om slangen tapp i det hele tatt.

Kan jeg installere tilbakestrømningssikring?

Installer tilbakestrømningsforebyggere over bakken og utenfor. For å opprettholde riktig beskyttelse av vannforsyningen, tilbakestrømning forebyggingsventiler kan være installert utenfor og over klasse. For å beskytte enhetene selv, bruk beskyttende skap.

Anbefalt: