Er det et hull i hodeskallen for ørene?
Er det et hull i hodeskallen for ørene?

Video: Er det et hull i hodeskallen for ørene?

Video: Er det et hull i hodeskallen for ørene?
Video: Jeg arbejder på Privatmuseet for de rige og berømte. Skrækhistorier. Rædsel. 2024, September
Anonim

Der er også tre små bein i hver øre . Der er en stor åpning, kalt de foramen magnum, lokalisert i de Gå vekk de occipital bein. Dette er hvor de medulla ender og prosjekter ut av skallen . Mindre hull i skallen , kalt foramina, lar nerver og blodkar komme inn og gå de kranium.

Kan du leve med et hull i skallen din?

Mange ganger, de person ville overleve og helbrede etter de kirurgi. Forskere har funnet arrdannelse fra trepanasjon på skjeletter, men hullene og skade på skallen hadde helbredet, ifølge forskning publisert i de American Journal of Physical Anthropology.

Man kan også spørre, hva er den vanskeligste delen av hodeskallen? To tidsbein: Disse beinene er plassert på sidene og bunnen av hodeskalle , og de er vanskeligste bein i kroppen.

Også for å vite, hva kalles sprekkene i hodeskallen?

Lytte. EN hodeskalle brudd (FRAK-chur) er et brudd eller sprekk i et av beinene til hodeskalle , også kalt kraniet (CRAY-nee-um).

Hva beskytter hodeskallen din?

De menneskelig hodeskallen er beinstruktur som dannes de gå inn de menneskelig skjelett. Det støtter de strukturer av de ansikt og danner et hulrom for de hjerne. Som hodeskallene av andre virveldyr, det beskytter hjerne fra skade.

Anbefalt: